Openingstijden en entree

Openingstijden en entree

Standaard openingstijden:

WOENSDAG, VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG van 9:30 tot 19:00 uur . Tijdens de basisschoolvakanties regio zuid zijn we 7 dagen in de week open. als u twijfelt kunt u natuurlijk altijd bellen of kijken op de site of face-book. De volgende dagen zijn we altijd gesloten;
  • nieuwjaarsdag 1 januari
  • carnavalszondag
  • Koningsdag 27 april
  • eerste kerstdag 25 december
Entree:
Kinderen van 1 tot en met 12 jaar: € 7,50
ivm de covid-19 maatregelen vragen wij vanaf 13 jaar 3,50 entree. daar krijgt u dan wel een kopje koffie/cappuccino/thee of halve kan limonadesiroop voor.
Parkeren gratis.
Speciale Peuteraanbieding;
Woensdagochtend en vrijdagochtend Voor 11.30 uur binnen? Dan betaalt u slechts €5,- entree. (m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen dan vervallen de peuterochtenden)
De zomervakantie is weer voorbij, de kinderen mogen weer naar school. Dat betekent dat we niet alle dagen open zijn. we zijn weer geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.  In verband met COVID-19 zijn er wel aandachtspunten. Uw bezoek is  met een aantal beperkingen en hygiëneregels. U bent welkom met uw eigen gezin, of u kunt de 1,5 meter voor volwassenen aanhouden. Natuurlijk met klachten als hoesten en koorts graag nog even wachten. We zullen met tijdvakken werken en op reservering. Van 9:30 tot 13:00 of van 14:00 tot 19:00 Dit met het contact formulier van deze site. u krijgt altijd antwoord en dan kunnen we de uitgebreide spelregels meteen toezenden. Vermeld daarbij uw naam, tijdvak, telefoonnummer, aantal volwassenen en aantal kinderen. Wilt u op de dag zelf reserveren dan is bellen handiger op 0165-342478. Om alle hygiëne maatregelen te bekostigen zijn we helaas genoodzaakt om voor gasten vanaf 13 jaar een bijdrage van 3,50 te vragen. Hiervoor krijgt u dan wel een kopje koffie/cappuccino of thee. Iedereen krijgt een tafeltje buiten bij mooi weer. We zorgen voor schaduw. Kinderen mogen binnen spelen. Wij houden ons aan de richtlijnen van het R.I.V.M. We vragen dit dan ook aan onze gasten dit te doen.