Welkom

Welkom

Welkom bij Speelboerderij Den Scherpenberg. Wij staan garant voor heerlijk genieten, spelen en relaxen op onze boerderij. Beleef ons buiten met speeltuin, dieren, landelijke omgeving, pony rijden ons binnenspeelparadijs of gewoon een lekker kopje koffie of een heerlijke Zundert Trappist. We hebben een eenvoudige maar ruime  menukaart. Onze gasten jong en oud gaan hier altijd enthousiast vandaan. Voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar vragen we entree.
Speelboerderij Den Scherpenberg biedt voor kinderen een wereld aan spelgelegenheid. Zowel binnen als buiten. De ultieme locatie voor het organiseren van kinderfeestjes maar ook familiefeesten, vriendendagen, bedrjfsfeest of een schoolreisje. 
Wij staan niet toe dat er eigen eten en drinken wordt meegebracht. heeft u een allergie? meld het ons. we hebben alternatieven. allergenen lijst is aanwezig. Kinderen behoren altijd onder begeleiding van een volwassene te zijn.
Speelboerderij den Scherpenberg, geweldig voor jong en iets minder jong!
Wij zijn tijdens de mei vakantie regio zuid alle dagen open van 19 april tot en met 5 mei. BEHALVE  27 april, dan zijn wij gesloten ivm Koningsdag.